31 Μαρ 2012

Πρωτοφανές περιστατικό βίας σε γυμνάσιο της Πάφου

Σοκ προκαλούν τα τραύματα στο πρόσωπο που αποκόμισε 14χρονος, ομογενής μαθητής, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από δυο 15χρονους συμμαθητές του με σιδερογροθιά. Αναμένεται να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Αυξάνονται τα κρούσματα βίας στα σχολεία, δήλωσε ο Επαρχιακός Επιθεωρητής του Υπουργείου Παιδείας στην Πάφο.


Ήταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό που επρόκειτο να διαπράξουν, προχθές, λίγο μετά τις 11 π.μ., οι δυο 15χρονοι μαθητές του Γυμνασίου Πολεμίου. Εξοπλισμένοι με σιδερογροθιά, αντάμωσαν στην τάξη με άλλον ομογενή συμμαθητή τους, 14 χρονών, και άρχισαν να λογομαχούν.

Τον βρήκαν σε λίμνη αίματος

Ο 14χρονος τούς φώναξε ότι «είναι ικανός να τους πλακώσει και τους δύο, άμα χρειαστεί», και αυτοί, προφανώς, λόγω θιγμένου εγωισμού, τον έσυραν από την τάξη μέχρι την αυλή του σχολείου. Εκεί, μάρτυρες ανέφεραν ότι τον έσπρωξαν βίαια σε σιδερένιο κάγκελο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να σωριαστεί στο έδαφος. Τότε, οι δύο νεαροί γονάτισαν από πάνω του και τον τσάκισαν στις κλοτσιές και τις μπουνιές, μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών του.
 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου