31 Μαρ 2012

Δάσκαλος ντύθηκε γυναίκα! Νέο σοκ στο Ρέθυμνο από την αποκάλυψη



Του Θάνου Περβολαράκη


Ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα και σήμερα η δίκη


Σε κατάσταση διαρκούς σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι του Ρεθύμνου μετά το νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή έναν εκπαιδευτικό με καταγωγή από την Κρήτη ο οποίος κατηγορείται από την αστυνομία ότι βιντεοσκοπούσε ζευγάρι φοιτητών όντας ο ίδιος άλλοτε γυμνός άλλοτε φορώντας γυναικεία εσώρουχα και περούκα!



Ο 45χρονος θεολόγος και δάσκαλος ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού διδάσκει σε δημοτικό σχολείο σε προάστιο της Αθήνας. Στο Ρέθυμνο ήρθε πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να μελετήσει επιστημονικά συγγράμματα στην πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη του Γάλλου στο πλαίσιο της διδακτορικής του διατριβής.

Ο 45χρονος νοίκιασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης όπου και διέμενε. Απέναντι ακριβώς από το δωμάτιο του βρίσκεται το διαμέρισμα ενός ζευγαριού φοιτητών ηλικίας 21 ετών, που αντιλήφθηκαν τις «περίεργες» κινήσεις του Κρητικού εκπαιδευτικού.

Οι δύο νεαροί φοιτητές διαπίστωσαν προχθές το βράδυ ότι o «γείτονάς» τους έβγαινε στο μπαλκόνι του δωματίου του και φορώντας μονάχα γυναικεία εσώρουχα και μια γυναικεία περούκα βιντεοσκοπούσε τους εσωτερικούς χώρους της οικίας τους, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τα προσωπικά δεδομένα τους. Οι δυο φοιτητές πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου ανέφεραν το περιστατικό, δεν υπέβαλαν όμως αρχικά μήνυση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των φοιτητών βλέποντας ότι οι ενέργειες του θεολόγου συνεχίζονται πήγαν και πάλι στην αστυνομία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου προχθές το βράδυ έκαναν έφοδο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο 45χρονος και τον συνέλαβαν. «Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εφόδου ο ίδιος ήταν ευπρεπώς ενδεδυμένος» ανέφερε αστυνομική πηγή. Οι αστυνομικοί πάντως έμειναν με ανοικτό το στόμα όταν προχώρησαν σε έρευνα στο δωμάτιο του όπου βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες ένα ανδρικό ομοίωμα, 26 βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, δύο συσκευασίες αποθήκευσης δεδομένων (usb) έξι κάρτες μνήμης, δύο γυναικείες περούκες και μια νάιλον τσάντα με γυναικεία εσώρουχα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στη συσκευή αποθήκευσης δεδομένων βρέθηκαν τρεις με τέσσερις φωτογραφίες που δείχνουν ένα ανήλικο γυμνό αγόρι. Μάλιστα προκάλεσε ανατριχίλα στους αστυνομικούς το γεγονός ότι το αγόρι που φαίνεται στις φωτογραφίες γυμνό στην τουαλέτα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί του.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που είδαν το υλικό από τη βιντεοσκόπηση δεν βρήκαν πάντως καταγεγραμμένο υλικό από το σπίτι των δύο φοιτητών, ωστόσο η βιντεοκαμέρα θα αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω εξέταση ώστε να φανεί εάν είχε βιντεοσκοπήσει αλλά πρόλαβε να διαγράψει το περιεχόμενο, είτε όχι.

Εκτάκτως πάντως από την Αθήνα έφτασε χθες στο Ρέθυμνο η σύζυγος του η οποία στάθηκε στο πλευρό του και είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν έχουν καμία βάση τα όσα του καταλογίζονται από την Αστυνομία.

Από την Ασφάλεια Ρεθύμνου εστάλη σήμα στις διωκτικές Αρχές της περιοχής όπου διαμένει ο 45χρονος προκειμένου να γίνει έρευνα και στο σπίτι του. Επίσης ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές της υπόθεσης και ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη, (δεν ασκήθηκε δίωξη για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού) και τον άφησε ελεύθερο ενώ αναμένεται να δικαστεί σήμερα.

ΠΑΤΡΙΣ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου