30 Μαρ 2012

Ανοίγει τις πύλες του ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ

Τον μαγικο κοσμο του Χαρι Ποτερ θα εχουν την ευκαιρια να επισκεφθουν οι θαυμαστες του μικρου μαγου και ειδικοτερα να δουν μεριακα απο τα σκηνικα, οπου γυριστηκαν οι οκτω ταινιες.

Ανοίγει τις πύλες του ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ
Το Σάββατο τα στούντιο Leavesden στο Χερντφορντσάιρ της Αγγλίας ανοίγουν τις πύλες τους για το κοινό και οι φαν του Χάρι Πότερ θα ξεναγηθούν στο γραφείο του Καθηγητή Ντάμπλντορ και την μεγάλη σάλα του Χόγκουαρτς

Σύμφωνα με το BBC, λέγεται ότι τα σκηνικά του Χάρι Πότερ είναι τόσο λεπτομερή, ώστε πολλές λεπτομέρειες δεν φαίνονται στη μεγάλη οθόνη. Οι θαυμαστές του ήρωα της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν εάν αυτό είναι πραγματικότητα.
Ωστόσο, η ξενάγηση θα είναι λίγο «τσιμπημένη». Μία οικογένεια τεσσάρων ατόμων θα χρειαστεί να πληρώσει 83 λίρες, δηλαδή περίπου 99 ευρώ.
Ο κίνδυνος του εγχειρήματος αυτού είναι ότι αν το κοινό δεν καταφέρει να το πλησιάσει, θα προκαλέσει πλήγμα σε ένα όνομα που απέφερε δισεκατομμύρια στην Warner Bros.
Ανοίγει τις πύλες του ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ
Και υπάρχουν κάποιοι που εκφράζουν δυσπιστία καθώς τα αντικείμενα που πωλούνται στο πωλητήριο είναι αρκετά ακριβά.
Παραδείγματος χάρη, ένα φόρεμα της «Ερμιόνης» κοστίζει 288 ευρώ, ενώ η στολή του καθηγητή Ντάμπλντορ κοστίζει περισσότερα από 590 ευρώ.
Οι διοργανωτές τονίζουν ότι ολα τα αντικείμενα είναι εξαιρετικής ποιότητας και όσο ακριβά είναι για να κατασκευαστούν, τόσο ακριβά πωλούνται.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου