2 Ιουν 2012

Ονόμασαν το παιδί τους Αδόλφο Χίτλερ και... έχασαν την επιμέλεια του!

Δηλώνουν Ναζί και θεώρησαν ότι το καλύτερο όνομα για το παιδί τους ήταν αυτό του μεγαλύτερου δολοφόνου της παγκόσμιας ιστορίας.








Δηλώνουν Ναζί και θεώρησαν ότι το καλύτερο όνομα για το παιδί τους ήταν αυτό του μεγαλύτερου δολοφόνου της παγκόσμιας ιστορίας.Δικαστήριο στο Νιου Τζέρσεϊ, πήρε την απόφαση να αφαιρέσει από ένα ζευγάρι την κηδεμονία των παιδιών τους γιατί τα είχαν ονομάσει προς τιμήν του Αδόλφου Χίτλερ και της Άριας φυλής!
Ο Χιθ (Heath) και η Ντέμπορα (Deborah) Κάμπελ (Campbell), οι οποίοι δηλώνουν Ναζί, έγιναν πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο του 2009, όταν ένα κατάστημα αρνήθηκε να διακοσμήσει την τούρτα γενεθλίων του μεγαλύτερου γιού τους, επειδή το όνομά του είναι... Αδόλφος Χίτλερ.
Λίγο μετά το περιστατικό, το κράτος ανέλαβε την επιμέλεια του Αδόλφου και των τριών αδελφών του.
Σύμφωνα με δικαστική απόφαση του 2012, τα παιδιά κινδύνευαν με κακοποίηση και παραμέληση, απόφαση που βασίστηκε σε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι των Κάμπελ.
Μετά από δικαστική μάχη 3 ετών, οι Κάμπελ δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ξανά την επιμέλεια των παιδιών τους.
Όπως ήταν φυσικό, ο πατέρας των παιδιών τάχθηκε κατά της απόφασης, υποστηρίζοντας ότι το κράτος δεν πήρε τα παιδιά του από το σπίτι του λόγω περιστατικών κακοποίησης, αλλά εξαιτίας των ονομάτων που επέλεξαν να τους δώσουν.
"Αν πρέπει να απαρνηθώ τον Ναζισμό, προκειμένου να πάρω πίσω τα παιδιά μου, τότε αυτό θα κάνω. Τα παιδιά μου είναι η καρδιά και η ψυχή μου και ολόκληρος ο κόσμος μου", είπε ο Χιθ Κάμπελ σε δήλωσή του.
Πηγή: www.radar.gr

kalosdaskalos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου