23 Μαρ 2012

Δημιούργησε το δικό σου ψηφιακό τρισδιάστατο παραμύθι με τη βοήθεια του zooburst.

 
 To ZooBurst είναι ένα ψηφιακό εργαλείο αφήγησης, το οποίο επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει εύκολα το δικό του  3D αναδυόμενο παραμύθι. Χρησιμοποιώνταςτο  ZooBurst, παραμυθάδες κάθε ηλικίας μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς  τους πλούσιους κόσμους όπου οι ιστορίες τους μπορούν να ζωντανέψουν.


 Οι συγγραφείς μπορούν να κανονίσουν χαρακτήρες και σκηνικά μέσα σε ένα 3D κόσμο. Παρέχεται πρόσβαση σε έργα τέχνης ή αντικείμενα που βρίσκονται σε μια ενσωματωμένη βάση δεδομένων με πάνω από 10.000 δωρεάν εικόνες και υλικά.
Μόλις κατασκευαστεί, τα βιβλία μπορούν να επιθεωρούνται από οποιαδήποτε γωνία μέσα από ένα 3D χώρο, και να περιστρέφεσαι γύρω από ένα βιβλίο είναι τόσο εύκολο όσο το σύρσιμο και απόθεση ενός ποντικιού. Επιπλέον, οι συντάκτες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν τα στοιχεία "κλικ", επιτρέποντας στους αναγνώστες να μάθουν περισσότερα για μεμονωμένους χαρακτήρες μέσα σε μια ιστορία. Κάθε χαρακτήρας μπορεί να έχει τη δική της «συνομιλία φούσκα» , που αναδύεται όταν ο χαρακτήρας έχει πατηθεί. Επιπλέον, οι συντάκτες μπορούν να καταγράψουν τις φωνές τους, χρησιμοποιώντας τη συσκευή εγγραφής ήχου ZooBurst ώστε οι χαρακτήρες τους πραγματικά να «μιλούν» όταν κάνετε κλικ!
Οι αναγνώστες μπορούν να επιλέξουν να βιώσουν και να συμμετάσχουν σε ένα βιβλίο ZooBurst με διάφορους τρόπους. Οι συγγραφείς μπορούν να μοιραστούν με τους αναγνώστες τα βιβλία  και τα βιβλία μπορούν εύκολα να «ενσωματωθούν» σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή blog, που επιτρέπει στους συγγραφείς να παρέχουν το δικό τους εννοιολογικό πλαίσιο για τις ιστορίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες :www.zooburst.com
Πηγή:
www.zooburst.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου