20 Μαρ 2012

Θερινό Σχολείο του Αστεροσκοπείου Αθηνών

Το ΙνστιτούτοΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ τουΕθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας, οργανώνει για 17η χρονιάμε ανανεωμένο πρόγραμμα το Θερινό Σχολείο για μαθητές των σχολείωνΔευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αττικής, με θέμα «Το Σύμπαν, και οιτελευταίες ανακαλύψεις» από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου 2012.
Σκοπός τουπρογράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα Αστροφυσικής ,Διαστημικής και Περιβάλλοντος και γενικότερα η σύνδεσή τους με την Τεχνολογίακαι τον Πολιτισμό.
Το ΘερινόΣχολείο απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. του Νομού Αττικής καιη συμμετοχή τους είναι προαιρετική.
 Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουνπρέπει να αποστείλουν αίτηση μέσω των σχολείων τους μέχρι τις 30 Απριλίου 2012 στην οργανωτικήεπιτροπή  (προς Γραμματέα του ΙνστιτούτουΑστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης τουΕθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κυρία Ουρανία Κουμεντάκου, P.O.BOX 20048, 118 10 Αθήνα).Στην αίτηση πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου μαθητή,το σχολείο στο οποίο φοιτά,
η διεύθυνση κατοικίας του και τα αντίστοιχα τηλέφωνα
. Επίσης, θα πρέπει νααναφέρεται η επίδοση του μαθητή στα Μαθηματικά, τη Φυσική, τηνΑστρονομία και τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.
 Μια Επιτροπή, η οποία θα συσταθεί από μέλη τηςοργανωτικής επιτροπής του Θερινού Σχολείου, θα επιλέξει τους μαθητές και στησυνέχεια θα ενημερώσει τα σχολεία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναεπικοινωνούν με τη Γραμματέα τουΙνστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών &Τηλεπισκόπησης, κυρία Κουμεντάκου,στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-34.90.106.

Πηγή: www.hellasedu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου