1 Μαΐ 2012

Ζούσε εις βάρος των μαθητών

Συνελήφθη την Κυριακή στον Πειραιά 60χρονος  ο οποίος παρουσιαζόταν ως  εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου και αναλάμβανε τη διοργάνωση σχολικών εκδρομών εξαπατώντας τους υπεύθυνους καθηγητές. Ύστερα από την εξέταση καταγγελία καθηγήτριας Γυμνασίου, υπεύθυνης σχολικής εκδρομής ο 60χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της απάτης και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’  εξακολούθηση καθώς  εξακριβώθηκε ότι είχε λάβει το χρηματικό ποσό των 3.186 ευρώ από το σχολείο  χωρίς όμως να το καταβάλει ως όφειλες για την κράτηση των δωματίων.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο συλληφθείς, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία και πλαστά έγγραφα εμφανιζόταν σε διάφορα σχολεία της Αττικής ως εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου και έπειθε τους υπεύθυνους των Σχολείων ότι μπορεί να διοργανώσει εκδρομές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σε χαμηλές τιμές.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά τον τελευταίο μήνα εξαπάτησε τους υπεύθυνους πέντε σχολείων της Αττικής, αποσπώντας τους συνολικά το χρηματικό ποσό των -32.026- ευρώ.

Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου