29 Απρ 2012

Κάλπες και στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Τη δική τους προσπάθεια θα κάνουν την ερχόμενη Τετάρτη στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης να αναδείξουν τα οκτώ εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης.


Την ψήφο των 291 εκλεκτόρων του ιδρύματος θα διεκδικήσουν 15 υποψήφιοι.

Οι κάλπες στο ΑΤΕΙΘ θα ανοίξουν στις 9.00 το πρωί της 2ας Μαΐου και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της οργανωτικής επιτροπής, είναι να κλείσουν στις 3.00 το μεσημέρι. Ως μοναδικό εκλεκτορικό κέντρο για τους 291 ψηφοφόρους έχει οριστεί η αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου διοίκησης. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει, για ακόμη μια φορά, εάν οι εκλογές καταφέρουν να διεξαχθούν. «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Εάν γίνει κάποια διαμαρτυρία για να τις αποτρέψει, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Παρ’ όλα αυτά θα είναι επιτυχία, εάν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι αλλού έκαναν και τρεις αποτυχημένες προσπάθειες», τόνισε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Ιωάννης Κάτανος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αριστερές φοιτητικές παρατάξεις προγραμματίζουν κινητοποιήσεις την ημέρα των εκλογών, έχοντας σκοπό να «μπλοκάρουν» τη διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι ήδη στο ΑΠΘ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν εκλογές, ενώ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής δεν είχε επιτυχία.

Οι υποψήφιοι

Οι 15 υποψήφιοι για τις οκτώ θέσεις εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΤΕΙΘ, όπως ανακοινώθηκαν χθες επισήμως από την οργανωτική επιτροπή, είναι οι παρακάτω: Ευαγγελία Λ. Βιδάλη (τμήμα Βρεφονηπιοκομίας), Δημήτριος Κλεφτούρης (τμήμα Πληροφορικής), Ευστράτιος Κυράνας (τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας), Δημήτριος Κωνσταντινίδης (τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής), Αριστοτέλης Λυμπερόπουλος (τμήμα Ζωικής Παραγωγής), Αθανάσιος Μπελίδης (τμήμα Εμπορίας και Διοίκησης), Εμμανουήλ Ναβροζίδης (τμήμα Φυτικής Παραγωγής), Δημοσθένης Νήτας (τμήμα Ζωικής Παραγωγής), Γιώργος Παπαδιοδώρου (τμήμα Λογιστικής), Δημήτριος Πετρίδης (τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων), Χρήστος Πέτρου (τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων), Βάγης Σαμαθρακής (τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων), Δημοσθένης Σταμάτης (τμήμα Πληροφορικής), Γιώργος Τέγος (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων) και Ευάγγελος Χρήστου (τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων). Μέχρι τις 7 Μάιου, εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα πρέπει να έχει εκλεγεί και ο εκπρόσωπος των φοιτητών στο συμβούλιο.

Πηγή:makthes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου