3 Μαΐ 2012

Ετοιμάζουν «χτύπημα» την ημέρα των εκλογών


Επίθεση στο Υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή των εκλογών απειλούν να πραγματοποιήσουν οι Anonymous, ενώ προβαίνουν σε μία αποκάλυψη: η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει στην κατοχή της απόρρητα ντοκουμέντα από μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική Δικαιοσύνη.

Σε video τους οι χάκερ, που φέρονται να είναι οι Anonymous, προβάλλουν απόρρητα ηχητικά αποσπάσματα και φωτογραφίες από την ανάκριση των κατηγορούμενων ως μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ ο ομιλητής -με τη γνωστή μάσκα του Γκάι Φοκς που έχουν υιοθετήσει οι πραγματικοί Anonymous- μιλά αρχικά για τη δημοκρατία στην Ελλάδα («Η κυβέρνηση ψεύδεται, οι πολιτικοί ψεύδονται, τα ΜΜΕ ψεύδονται, αλλά η αλήθεια είναι ισχυρότερη») και για τη συγκάλυψη σκανδάλων («Οι πολιτικοί και τα Μέσα, αντί να υπηρετούν τους πολίτες, υπηρετούν τους εαυτούς τους. Συνωμοτούν συνεχώς μεταξύ τους, για να καλύψουν οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα»).

Ωστόσο, η ουσία του video είναι η αποκάλυψη ότι οι Anonymous παραβίασαν server της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα και βρήκαν απόρρητα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι υπάρχει εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου