19 Μαΐ 2012

Δεκαεξάχρονη νεκρή μαθήτρια από έκρηξη σε σχολείο- Βίντεο





Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μεταδίδουν τώρα ότι «η σημερινή έκρηξη έξω από το τεχνικό λύκειο Μορβίλλο Φαλκόνε του Μπρίντιζι, προκάλεσε τον θάνατο της δεκαεξάχρονης μαθήτριας Μελίσσα.
Η φίλη της Βερόνικα, που σύμφωνα με πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία και εφημερίδες ήταν επίσης νεκρή, στην πραγματικότητα έχει τραυματισθεί και η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη».

Νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο 'Sky Italia' αλλά και η Corriere dela Sera είπαν ότι άλλη μία μαθήτρια έχασε τη ζωή της από την έκρηξη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για την δεκαεξάχρονη Μελίσσα και την φίλη της Ιλάρια.Έξω από το σχολείο, υπάρχουν ακόμη τετράδια και σακίδια των φοιτητών, γεμάτα αίμα.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 07:45, την ώρα που οι μαθητές έμπαιναν στις τάξεις στο λύκειο Φραντσέσκα Μορβίλο Φαλκόνε.

Οι δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων, μπροστά από το λύκειο. Οι πρώτες εκτιμήσεις των εισαγγελέων οδηγούν προς την μαφία: όλοι σχεδόν οι μαθητές, προέρχονται από το χωριό Μεζάνιε, όπου, πριν λίγες ημέρες, εξερράγη το αυτοκίνητο του προέδρου της ένωσης εμπόρων κατά της μαφίας.

Σήμερα, επίσης, φθάνει στο Μπρίντιζι, το "Καραβάνι κατά της μαφίας", μια πρωτοβουλία που, μεταξύ των άλλων, ευαισθητοποιεί τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, ζητώντας τους να μην πληρώνουν στις μαφιόζικες οργανώσεις, το "χαράτσι υποχρεωτικής προστασίας".

Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο...

Πηγή: www.protothema.gr
kalosdaskalos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου