5 Απρ 2012

«Δεινόσαυροι»

Αποχαιρετήστε τους Δεινόσαυρους μέχρι τις 26 Απριλίου!

Η δημοφιλής έκθεση που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και έγινε το talk of the town μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στον 4ο όροφο του The Mall Athens για λίγες ημέρες ακόμα! Έως τις 26 Απριλίου, οι Δεινόσαυροι παραμένουν στις θέσεις τους για την τελευταία τους συνάντηση με το ελληνικό κοινό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράτασης, και συγκεκριμένα τις καθημερινές μετά τις 13:30 καθώς και τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές, θα ισχύσει νέο οικογενειακό εισιτήριο ως εξής: για τριμελή οικογένεια η τιμή θα είναι 19 ευρώ, ενώ για κάθε επιπλέον μέλος η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Οι «Δεινόσαυροι» αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς περιοδεύουσες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και έχουν ήδη βρεθεί σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, ενώ για πρώτη φορά επισκέπτονται την Αθήνα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η έκθεση, περιέχει μία σειρά από ρομποτικούς δεινόσαυρους σε φυσικό μέγεθος, με ρεαλιστική κίνηση οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στο “φυσικό” περιβάλλον τους, μέσα από το σκηνικό διάκοσμο του γνωστού σκηνογράφου Αντώνη Χαλκιά. Επιπλέον, μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες καλούν τον επισκέπτη να μπει σε ρόλο ερευνητή βάζοντάς τον να κάνει ακόμη και εικονικές ανασκαφές, ενώ εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό εξηγεί έως και τα πιο κρυφά μυστικά των δημοφιλών δεινοσαύρων, όπως, μεταξύ άλλων, του T Rex και του Βαρυόνυχα.

Η έκθεση «Δεινόσαυροι» αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκθέσεων, που θα ακολουθήσουν στον 4ο όροφο του The Mall Athens, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στις ψυχαγωγικές εκθέσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα στην Αθήνα.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευ. - Παρ.: 9.00 - 21.00
Σάββατο: 10.00 - 22.00
Κυριακή: 10.00 - 20.00

Τιμές εισιτηρίου:
Δευ.-Παρ. 9.00 - 13.30: 5 ευρώ γενική είσοδος
Δευ.-Παρ.: 13.30 - 21.00: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)
Σαββατοκύριακο & αργίες: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)

Νέο οικογενειακό εισιτήριο!
3μελής οικογένεια: 19 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου για κάθε επιπλέον μέλος: 5 ευρώ

Σχολεία: 5 ευρώ
Τηλ. επικοινωνίας για επισκέψεις σχολείων: 210 7280200

Τηλ. επικοινωνίας για το κοινό: 2109472029
Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου