27 Φεβ 2013

Κατήχηση παιδιών ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή

Κατήχηση παιδιών ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή


 

 

 

 

 

«Eισβάλει» όλο και περισσότερο στα σχολεία

«Εθνική αφύπνιση» για παιδιά από 6 έως 10 ετών έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή.

«Είμαστε το Aύριο και είσαστε το χθες! - ''Η πιο όμορφη άνοιξη είναι τα Νιάτα, μια άνοιξη που τραγουδά τον σκοπό των ελπίδων’’», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή, όπου υπάρχουν φωτογραφίες από τον «κύκλο πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων».

Περίπου 20 παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών βρέθηκαν μαζί με τους γονείς τους στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Ανατολικής Αττικής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «είκοσι και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της Τ.Ο. Οι Συναγωνίστριες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη».

Το δελτίο Τύπου της εκδήλωσης αναφέρει ότι «η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται από τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος».









Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου