9 Οκτ 2012

Στον… αέρα η μεταφορά των μαθητών στην Ξάνθη


Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, γονείς και μαθητές στην Ξάνθη μετά και τη νέα διακοπή των μαθητικών δρομολογίων.

Την Παρασκευή οι οδηγοί των ΚΤΕΛ και των ταξί, αποφάσισαν να σταματήσουν εκ νέου τα μαθητικά δρομολόγια, τα οποία δεν εκτελούσαν από την αρχή της χρονιάς αλλά πραγματοποίησαν μόνο την περασμένη εβδομάδα, καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών δεν προχώρησε στην καταβολή της πρώτης δόσης των οφειλών που διεκδικούν από πέρσι οι μεταφορείς, όπως είχε προσυμφωνηθεί.

Μετά και την απόφαση αυτή των μεταφορέων που αφήνει στον αέρα για ακόμη μια φορά τα δρομολόγια, γονείς και μαθητές ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις ζητώντας να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αναφύεται εκ νέου στην καθημερινότητά τους. Από τη μεριά τους οι μεταφορείς ξεκαθαρίζουν για ακόμη μια φορά πως εάν δεν εφοδιαστούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί με ζεστό χρήμα από τα δεδουλευμένα τους περασμένων ετών, τότε δεν θα ξεκινήσουν τις μεταφορές.

Το πρωί της Δευτέρας, οι γονείς συναντήθηκαν με τους εμπλεκόμενους στο θέμα φορείς στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κλείσιμο των σχολικών μονάδων της Ξάνθης μέχρι να βρεθεί λύση.

Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου