Κόκκινα, κίτρινα, καφετί... και άλλα αυγά γεννούν κότες στη Βουλγαρία.
Δεν πρόκειται για κάποιο θαύμα της φύσης, αλλά για μια ειδική κότα, το ιδιαίτερο προσόν της οποίας οφείλεται σε μια ξεχωριστή ουσία στον οργανισμό της.
Η ουσία αυτή, όπως εξήγησε ο Βούλγαρος επιστήμονας Πέταρ Πετρόφ στη δημόσια τηλεόραση ΒΝΤ, η οποία προέβαλε εκτενώς το θέμα, δεν επηρεάζει τη γεύση των πολύχρωμων αυγών, τα κύρια χαρακτηριστικά των οποίων δεν διαφέρουν από τα κανονικά.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο, το χρώμα των «θαυματουργών» αυγών έχει το πλεονέκτημα να διατηρείται αναλλοίωτο ακόμη και κατά το στάδιο του βρασμού, ενώ το... τελικό προϊόν είναι εξίσου εύγευστο με τα υπόλοιπα αυγά.
Πηγή: www.zougla.gr
Δεν πρόκειται για κάποιο θαύμα της φύσης, αλλά για μια ειδική κότα, το ιδιαίτερο προσόν της οποίας οφείλεται σε μια ξεχωριστή ουσία στον οργανισμό της.
Η ουσία αυτή, όπως εξήγησε ο Βούλγαρος επιστήμονας Πέταρ Πετρόφ στη δημόσια τηλεόραση ΒΝΤ, η οποία προέβαλε εκτενώς το θέμα, δεν επηρεάζει τη γεύση των πολύχρωμων αυγών, τα κύρια χαρακτηριστικά των οποίων δεν διαφέρουν από τα κανονικά.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο, το χρώμα των «θαυματουργών» αυγών έχει το πλεονέκτημα να διατηρείται αναλλοίωτο ακόμη και κατά το στάδιο του βρασμού, ενώ το... τελικό προϊόν είναι εξίσου εύγευστο με τα υπόλοιπα αυγά.
Πηγή: www.zougla.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου